Salmon Party Log jest bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 41g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 585 kalorii. Ten przepis służy 3 i kosztuje $4.05 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, serek, chrzan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Fantazyjne spodnie mrówki na kłodę, Kolacja Łososiowa, oraz Salmon Party Spread.
Instrukcje
1
Umieść wszystkie składniki z wyjątkiem pekanów, pietruszki i krakersów w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy
Pietruszka-nać
Orzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dokładnie wymieszać; uformować w kłodę.
3
Na papier woskowy ułożyć orzechy pekan i pietruszkę; wylać mieszankę aż do powleczenia.
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.