Salisbury stek z sosem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj steku Salisbury z sosem. Przepis ten służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 266 kalorii, 25g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na $2.35 za porcję, ten przepis okładki 14% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz mieloną wołowinę, sos worcestershire, keczup i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać suszoną cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Walentynki. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 41%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Stek z Salisbury z sosem grzybowym, Stek z Salisbury z sosem grzybowym, oraz Stek z Salisbury z sosem grzybowym podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć mleko, sól, cebulę i pietruszkę. Crumble wołowiny na mieszankę i dobrze wymieszać. Kształt w cztery paszteciki.
Miejsce w 8. kwadratowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
W małej misce połączyć sos, ketchup, Worcestershire i pieprz; polać pasztecikami.
Piec, bez przykrycia, w temperaturze 350° przez 50-55 minut lub do momentu, gdy termometr wskaże 160°.