Salisbury stek z sosem

Salisbury stek z sosem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj steku Salisbury z sosem. Przepis ten służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 266 kalorii, 25g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na $2.35 za porcję, ten przepis okładki 14% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz mieloną wołowinę, sos worcestershire, keczup i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać suszoną cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Walentynki. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 41%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Stek z Salisbury z sosem grzybowym, Stek z Salisbury z sosem grzybowym, oraz Stek z Salisbury z sosem grzybowym podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć mleko, sól, cebulę i pietruszkę. Crumble wołowiny na mieszankę i dobrze wymieszać. Kształt w cztery paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy SaltineKrakersy Saltine
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Miejsce w 8. kwadratowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
W małej misce połączyć sos, ketchup, Worcestershire i pieprz; polać pasztecikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Piec, bez przykrycia, w temperaturze 350° przez 50-55 minut lub do momentu, gdy termometr wskaże 160°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn