Salami, Mozzarella i Bazyliowo-pomidorowe szaszłyki
Salami, Mozzarellan i szaszłyki Bazyliowo-pomidorowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.52 za porcję. Jedna porcja zawiera 331 kalorii, 13g białka, oraz 30 g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką salami, świeżo popękany pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Roladki Calzone z Salami, pomidorem i bazylią, Szaszłyki Z Mozzarellą Z Pomidorów, oraz Szaszłyki z pomidorów, Pesto i mozzarelli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 12 szaszłyków bambusowych
Szaszłyki moczyć w wodzie przez 30 minut. Rozgrzej grill lub brojlery na małym ogniu.
Owinąć każdy pomidor liściem bazylii.
Na każdym szaszłyku nawlecz kostkę salami, kostkę mozzarelli i pomidora wiśniowego owiniętego bazylią. Powtórz z dodatkowymi salami, mozzarellą i pomidorem.
Umieść szaszłyki na blasze do pieczenia. Broil 4 do 5 cali od ciepła o 1 minutę lub aż po prostu ciepłe. (W przypadku grillowania umieść je na grillu na małym ogniu lub gdy węgiel się pali, przez 1 do 2 minut, obracając raz.) Ostrożnie obserwuj szaszłyki, aby ser nieco zmiękł, ale nie topił się.
Ułóż szaszłyki na półmisku.
Skropić olejem i posypać popękanym pieprzem.