Sake w infuzji

Sake w infuzji
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj podawanej sake. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka firmy dojrzałe mango, lub, ananas, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Summer Sake Sangria: lekki, orzeźwiający koktajl sake, Sake - gotowany na parze łosoś z masłem Sake, oraz Rum, Sake, Jabłka I Impreza! A Na Narodowy Dzień dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 4-do 6-cup widemouthed słoiku, połączyć sake i ananasa lub mango. Przykryć i schłodzić, aż sake ma subtelny owocowy smak, około 5 dni. Wyciągnij owoce łyżką szczelinową i wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
2
Podawać na zimno-im szybciej, tym lepiej. Resztki sake (bez owoców) utrzymują się do 1 tygodnia, gdy są przechowywane hermetycznie w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn