Sajgonki z rozdrobnioną kapustą, grzybami i Tofu
Sajgonki z rozdrobnioną kapustą, grzybami i Tofu mogą być tylko Wietnamski przepis, którego szukasz. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 348 kalorii, 11g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Jeśli masz czosnek, sos sojowy, jedwabne tofu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sexy kapusta (+Cilantro-Limonka marchew i kapusta sajgonki), Sajgonki Tofu, oraz Sajgonki Tunan i tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ćwiartować kapustę wzdłuż, a następnie pokroić w poprzek na cienkie paski. Odmierz 5 filiżanek, umieść w durszlaku i posyp lekko solą. Wrzucić i odstawić na bok.
Zagotować kilka szklanek wody.
Polej połowę smażonego tofu, jeśli używasz, aby pozbyć się dodatkowego oleju.
Wlać tyle, aby pokryć suszone grzyby i pozostawić strome przez 15 minut. Wyciśnij je do sucha, Usuń i wyrzuć łodygi i cienko pokrój czapki.
Pokrój smażone tofu na plastry i świeże Tofu w drobną kostkę. Doprowadzić 1 quart wody do wrzenia w 10 do 12 cala patelni, dodać 1 łyżeczka soli, a następnie obniżyć ogień na wolnym ogniu. Ostrożnie dodać świeże tofu i gotować przez 2 protokół.
Usuń i ustaw na ręczniku ściereczki do osuszenia.
Rozgrzać olej w wok lub nonstick patelni. Na gorąco dodajemy szalotki oraz świeże i suszone grzyby. Smażyć szybko na żwawym ogniu przez 1 minutę, a następnie zeskrobać mieszaninę do miski. Wycisnąć wilgoć z kapusty i dodać go do mieszaniny scallion wraz z pozostałymi składnikami. Posmakuj, dostosuj sól, dodaj pieprz i upewnij się, że przyprawy są jasne i żywe.
Połóż owijkę z jajkiem na blacie skierowanym do ciebie po przekątnej.
Umieścić około 3 łyżki nadzienia w centrum.
Posmaruj Pasek wody wokół krawędzi, a następnie złóż dno do góry, boki i zwiń. Powtarzać do momentu użycia całego wypełnienia.
Ciepło 2 szklanki oleju z orzeszków ziemnych w woku lub patelni. Gdy jest wystarczająco gorąco, aby skwierczeć róg owijki, dodać bułkę i smażyć, obracając raz, aż złoty i chrupiący.
Usuń, aby osuszyć na ręczniku papierowym i powtarzaj, aż wszystko zostanie zrobione.
Pokrój je na pół po przekątnej, ułóż na talerzu i udekoruj długimi gałązkami kolendry.
Podawać z gorącą musztardą do zanurzenia.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;