Sajgonki z kozim serem z azjatycką sałatką gruszkową
Sajgonki z kozim serem z azjatycką sałatką gruszkową mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przystawkami. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz paprykę, czapki z grzybami shiitake, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to niedrogie przepis dla fanów wietnamskiego jedzenia. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest dobre. Podobne przepisy to Azjatycka Sałatka z gruszek i rukoli z kozim serem, Kozi ser Azjatycka Sałatka z gruszek i buraków z miodem musztardowym Vinaigrette, oraz Crescent Rolls tarta gruszkowa z kozim serem, orzechami włoskimi i miodem.
Instrukcje
1
Aby przygotować sałatkę, połącz pierwsze sześć składników.
2
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
3
Aby przygotować sajgonki, rozgrzej olej na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Life Savers
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodaj marchew, 1 1/2 szklanki czerwonej cebuli, zielona cebula, grzyb, i 1 1/2 szklanki czerwonej papryki; podsmażyć 3 protokół lub do lekko miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Cały Imbir, Rozgnieciony
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Słonina Wieprzowa
5
Zdjąć z ognia; wymieszać z sosem sojowym i sosem chile. Fajne 5 minut. Wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
6
Pracując z 1 owijką do jajek na raz (przykryj pozostałe owijki, aby zapobiec wysuszeniu), łyżka około 1/3 szklanki mieszanki warzywnej do środka każdego opakowania. Wchodzisz w prawym dolnym rogu nad mieszaniną warzyw; wchodzisz w lewym dolnym rogu i prawym górnym rogu nad mieszaniną warzyw. Zwilżyć lewym górnym rogu z wodą; roll up jelly-roll mody. Posmaruj sajgonki sprayem do gotowania; ułóż rolki, zszywaj boki w dół, na blasze do pieczenia.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Field Recordings Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.