Sajgonki Wieprzowe

Sajgonki Wieprzowe
Przepis na sajgonki wieprzowe jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie wielkim bezmleczne opcja dla miłośników wietnamskiego jedzenia. Ten przepis serwuje 18 i kosztuje 76 centów za porcję. Ten hor d ' oeuvre ma 196 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, płatki pieprzowe, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sajgonki Wieprzowe, Sajgonki Wieprzowe, oraz Sajgonki Wieprzowe podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni gotować wieprzowinę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowa; odcedzić. Wymieszać z marchewką, cebulą, czosnkiem, imbirem, kolendrą, kminkiem, olejem, płatkami pieprzu, solą i pieprzem do zmieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Laska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona WaniliiLaska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona Wanilii
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
2
Dodać wodę, sos sojowy i cukier. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu przez 3-5 minut lub do odparowania cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Przenieść do miski; cool. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub do schłodzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
5
Odcedzić i spłukać w zimnej wodzie; dobrze odcedzić. Napełnij płytką miskę wodą. Namocz papier ryżowy w wodzie do momentu, aż będzie giętki, około 30-45 sekund (w zależności od grubości papieru ryżowego); wyjmij, pozwalając na kapanie nadmiaru wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Umieścić na płaskiej powierzchni.
7
Warstwa mieszanki mięsnej i makaronu w dół środka; top z romaine. Złóż oba końce nad wypełnieniem; złóż jeden długi bok nad wypełnieniem, a następnie zwinąć mocno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Połóż stronę szwu na półmisku. Powtórzyć z pozostałymi składnikami.
9
Przykryj wilgotnymi ręcznikami papierowymi do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
10
Bułki pokroić po przekątnej na pół i podawać ze słodkim sosem chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodki Sos ChiliSłodki Sos Chili
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia49
Magazyn