Sajgonki Wieprzowe
Przepis na sajgonki wieprzowe jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie wielkim bezmleczne opcja dla miłośników wietnamskiego jedzenia. Ten przepis serwuje 18 i kosztuje 76 centów za porcję. Ten hor d ' oeuvre ma 196 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, płatki pieprzowe, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sajgonki Wieprzowe, Sajgonki Wieprzowe, oraz Sajgonki Wieprzowe podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni gotować wieprzowinę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowa; odcedzić. Wymieszać z marchewką, cebulą, czosnkiem, imbirem, kolendrą, kminkiem, olejem, płatkami pieprzu, solą i pieprzem do zmieszania.
Dodać wodę, sos sojowy i cukier. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu przez 3-5 minut lub do odparowania cieczy.
Przenieść do miski; cool. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub do schłodzenia.
Ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedzić i spłukać w zimnej wodzie; dobrze odcedzić. Napełnij płytką miskę wodą. Namocz papier ryżowy w wodzie do momentu, aż będzie giętki, około 30-45 sekund (w zależności od grubości papieru ryżowego); wyjmij, pozwalając na kapanie nadmiaru wody.
Umieścić na płaskiej powierzchni.
Warstwa mieszanki mięsnej i makaronu w dół środka; top z romaine. Złóż oba końce nad wypełnieniem; złóż jeden długi bok nad wypełnieniem, a następnie zwinąć mocno.
Połóż stronę szwu na półmisku. Powtórzyć z pozostałymi składnikami.
Przykryj wilgotnymi ręcznikami papierowymi do podania.
Bułki pokroić po przekątnej na pół i podawać ze słodkim sosem chili.