Sajgonki Wieprzowe

Sajgonki Wieprzowe
Przepis na sajgonki wieprzowe jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie wielkim bezmleczne opcja dla miłośników wietnamskiego jedzenia. Ten przepis serwuje 18 i kosztuje 76 centów za porcję. Ten hor d ' oeuvre ma 196 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, płatki pieprzowe, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sajgonki Wieprzowe, Sajgonki Wieprzowe, oraz Sajgonki Wieprzowe podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni gotować wieprzowinę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowa; odcedzić. Wymieszać z marchewką, cebulą, czosnkiem, imbirem, kolendrą, kminkiem, olejem, płatkami pieprzu, solą i pieprzem do zmieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać wodę, sos sojowy i cukier. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu przez 3-5 minut lub do odparowania cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3
Przenieść do miski; cool. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub do schłodzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
5
Odcedzić i spłukać w zimnej wodzie; dobrze odcedzić. Napełnij płytką miskę wodą. Namocz papier ryżowy w wodzie do momentu, aż będzie giętki, około 30-45 sekund (w zależności od grubości papieru ryżowego); wyjmij, pozwalając na kapanie nadmiaru wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine Jako DodatekOliwa Z Oliwek Extra Vergine Jako Dodatek
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Umieścić na płaskiej powierzchni.
7
Warstwa mieszanki mięsnej i makaronu w dół środka; top z romaine. Złóż oba końce nad wypełnieniem; złóż jeden długi bok nad wypełnieniem, a następnie zwinąć mocno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
8
Połóż stronę szwu na półmisku. Powtórzyć z pozostałymi składnikami.
9
Przykryj wilgotnymi ręcznikami papierowymi do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
10
Bułki pokroić po przekątnej na pół i podawać ze słodkim sosem chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodki Sos ChiliSłodki Sos Chili
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia49
Magazyn