Sajgonki W Stylu Południowo-Zachodnim
Sajgonki w stylu południowo-zachodnim mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 373 kalorie, 15g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.31 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i zbierz sól, zieloną cebulę, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest dobre. Spróbuj Chili ' s Southwest Eggrolls-ciesz się tą ulubioną restauracją w dowolnym miejscu. Te sajgonki w stylu południowo-zachodnim są pyszne, Southwest Egg Rolls, oraz Southwest Egg Rolls dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Wymieszać z cebulą i gotować do miękkości. Wymieszać ze szpinakiem, kukurydzą, czarną fasolą i sokiem z limonki. Doprawić solą i kminkiem.
Zdjąć z ognia i wymieszać z serem.
Umieść 1/4 szklanki nadzienia na środku każdej rolki. Złóż po bokach i zwiń bułki; zwilż krawędzie niewielką ilością wody do uszczelnienia.
Na dużej ciężkiej patelni rozgrzać wystarczającą ilość oleju roślinnego, aby pokryć sajgonki na średnim ogniu. Pracując partiami, ostrożnie umieść bułki w gorącym oleju i gotuj, aż się zarumienią.
Wyjąć na papierowe ręczniki.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Esej Chenin Blanc z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
![Esej Chenin Blanc]()
Esej Chenin Blanc
Essay Chenin Blanc to biała mieszanka o średniej masie, wyprodukowana z białej odmiany Chenin Blanc w RPA. Chenin Blanc nadaje winom aromat sałatki owocowej, guawy i melona oraz orzeźwiającą kwasowość. Niektóre sur leżą na mniej przez kilka miesięcy dodaje złożoności i ciała. Aromatyczny Viognier uzupełnia strukturę owoców o kwiatowe nuty. Wino jest idealne samo w sobie jako aperitif na ganku w upalny letni dzień. Chenin Blanc dobrze komponuje się z szeroką gamą potraw, zwłaszcza sushi, ostryg, azjatyckich Curry, słodko-kwaśnych potraw i letnich sałatek.Mieszanka: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier