Sajgonki Rakowe

Sajgonki Rakowe
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Sajgonki z raków mogą być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 354g tłuszczu, oraz w sumie 3161 kalorii. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Udaj się do sklepu i odbierz cienkie warzywa, brzuch wieprzowy, musztardę kreolską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sajgonki, Chrupiące Sajgonki, oraz Sezamowo-Kurczak Sajgonki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść olej w rondlu 1-galon o grubym dnie i ogrzać do 350 stopni F. zmniejszyć ogień i trzymać w 350 stopni F aż do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
W misce wymieszać kapustę, zielenie, ogórek, cebulę i kiełki. Doprawić solą i pieprzem, a następnie zmiksować z rakiem i wieprzowiną. Ponownie, wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Collard GreensCollard Greens
RakiRaki
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
KiełkiKiełki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Po wymieszaniu nadzienia umieść owijki na suchym blacie z punktami na godzinie 12, 3, 6 i 9, tworząc diament. Po ułożeniu owijek lekko posmaruj krawędzie przygotowaną zawiesiną, a następnie umieść 1/6 nadzienia w środku owijki.
4
Następnie przenieś dolny punkt nad nadzienie i naciśnij końcówkę w dół, aby zamknąć punkt godziny 6, następnie powtórz z punktem godziny 3 i 9 i ponownie zamknij. Gdy trzy punkty zostaną zamknięte, zwinąć szczelnie od dołu do góry i powtórzyć proces z pozostałymi rolkami. Następnie umieść rolki w lodówce na 30 minut, aby ułatwić uszczelnienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Po schłodzeniu, umieścić w frytkownicy i gotować, aż złoty kolor brązowy, 4 do 5 minut, a następnie usunąć z oleju. Pozostawić do wyschnięcia na ręcznikach papierowych, następnie pokroić na pół i podawać z aioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
AioliAioli
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn