Sajgonki krewetkowe z pikantnym morelowym dipem musztardowym

Shrimp sajgonki z pikantnym Apricot musztarda Dip może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoją bok danie recipe box. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 206 kalorii, 13g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 19 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka konfitur morelowych, marynaty sezamowo-imbirowej, sajgonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sajgonki krewetkowe z pikantnym morelowym dipem musztardowym, Stek z jednej patelni i wiosenne warzywa z pikantną musztardą, oraz Stek z jednej patelni i wiosenne warzywa z pikantną musztardą.
Instrukcje
Do Dipu: w małej misce wymieszać marynatę, konfitury, musztardę i ostry sos.
Na sajgonki: w misce, wymieszać krewetki, slaw i marynaty.
Umieść sajgonki na powierzchni roboczej z 1 rogami skierowanymi do ciebie, aby wyglądały jak diament. (Owijki sajgonki należy przykryć wilgotnym ręcznikiem, aby nie wyschły).
Umieść 2 łyżki nadzienia na dolnej trzeciej części opakowania.
Rozłóż wypełnienie w linii z boku na bok.
Zwiń dolny róg w górę nad wypełnieniem, a następnie złóż na boki. Zwilż górny róg wodą, palcem lub szczotką, i obróć nadzienie na nim, aby przyklejało się do siebie i tworzy uszczelkę.
Umieść szew-side w dół na talerzu i zachować pokryte wilgotnym ręcznikiem podczas dokonywania pozostałych rolek.
Gdy jesteś gotowy do gotowania, napełnij duży, ciężki dnem garnek z wystarczającą ilością oleju, aby wymyślić około 3 cale od dna.
Umieścić na średnim ogniu i doprowadzić do 360 stopni F.
Dodaj sajgonki, kilka na raz, i gotować, aż będą złote, 2 do 3 protokół.
Odcedzić na papierowych ręcznikach i utrzymać ciepło podczas smażenia reszty.
Podawać z pikantnym musztardowym dipem morelowym.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.