Sajgonki Fruishi

Sajgonki Fruishi
Fruishi sajgonki to bezglutenowe przepis z 10 porcjami. Ta przystawka ma 315 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz brzoskwinie, pomarańcze, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to {wiosna} sajgonki, Sajgonki, oraz Sajgonki.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać brzoskwinie i gotować, aż skórka zacznie odchodzić, około 1 minuty. Natychmiast zanurz brzoskwinie w lodowatej wodzie na kilka minut, aż ostygną, aby zatrzymać proces gotowania. Gdy brzoskwinie są zimne, usuń z lodowatej wody; obrać i wyrzucić Skórki brzoskwiń i pokroić brzoskwinie w kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
3
W rondlu zagotuj wodę, ryż, śmietanę kokosową i sól. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki i ciecz zostanie wchłonięta, 20 do 25 minut. Odkryj rondel i chłodny ryż całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem KokosowyKrem Kokosowy
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Delikatnie spłucz papier ryżowy, aż ostygnie woda i połóż na płaskiej powierzchni roboczej. Łyżka 2 łyżki ugotowanego ryżu w linii lekko off-center na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine Jako DodatekOliwa Z Oliwek Extra Vergine Jako Dodatek
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
5
Na ryżu rozprowadzić około 1 1/2 łyżki konfitury śliwkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury śliwkoweKonfitury śliwkowe
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
6
Rozprowadzić warstwę plastrów truskawek na konfiturach, warstwę brzoskwiń na truskawkach, warstwę pomarańczy na brzoskwiniach, warstwę grejpfruta na pomarańczach i świeże liście mięty na grejpfrucie. Złóż przeciwległe krawędzie owijki, aby pokryć wypełnienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Miętaświeża Mięta
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Przetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości CukruPrzetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości Cukru
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
1 z przeciwległych krawędzi obróć wokół nadzienia w kształt burrito. Powtórz z pozostałymi opakowaniami, ryżem i owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Rolki pokroić na pół i podawać z jogurtem do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia14
Magazyn