Sajgonki
Sajgonki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 20 i kosztuje 44 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest to niedrogi przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, olej roślinny, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Śniadaniowe Babeczki Z Jajkiem, Meksykańska Zapiekanka Z Jajkiem, oraz Zdrowa Kanapka Z Sałatką Jajeczną.
Instrukcje
Wymieszać razem coleslaw mix; mięso, drób, lub krewetki; imbir; wyciśnięty czosnek; pieprz; i sól.
Umyj wodę wokół zewnętrznej krawędzi każdego opakowania z rolkami na jajka. Łyżka 1/3 szklanki mieszanki napełniającej w środku każdego opakowania. Fold dolnym rogu nad napełniania, chowanie końcówki rogu pod napełniania; wchodzisz w lewo i prawo rogi nad napełniania. Szczelnie zwiń wypełniony koniec w kierunku pozostałego rogu; delikatnie naciśnij, aby uszczelnić.
Wlać olej na głębokość 3 cali w holenderskim piekarniku; podgrzać do 37
Smaż roladki jajeczne, partiami, 3 do 4 minut lub do złotego koloru; odcedzić na ręcznikach papierowych.
Podawać natychmiast z pożądanymi przyprawami.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować, jest Lubanzi Chenin Blanc. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 pochodzi z mieszanki starszych, suchych krzewów hodowlanych i młodszych, nawadnianych kroplami winorośli. Jego głęboki słomiany kolor wskazuje zarówno na dojrzałą świeżość, jak i złożoność. Nos przynosi owoce tropikalne i pestkowe, wywołując myśli o mandarynce i liczi. Podniebienie jest okrągłe i mięsiste, ponownie popychając liczi do przodu, wraz z białą brzoskwinią, morelą i zielonym jabłkiem, a wszystko to dzięki odrobinie podwyższonej kwasowości. Jest jasność i lekka nuta świeżo upieczonego chleba w całym. Wykończenie jest długie, miękkie i czułe.