Saint Paddy ' s Irish Sandwich

Saint Paddy ' s Irish Sandwich
Saint Paddy ' s Irish Sandwich może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 4,02 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 50g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 885 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Jest to dość drogie przepis dla fanów europejskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz pikantną brązową musztardę, chleb na zakwasie, mostek z peklowaną wołowiną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak St. Paddy ' s Irish Beef Dinner, Paddy ' s Reuben Dip, oraz Drobiazgi Budyniowe na dzień św. Paddy ' ego.

Instrukcje

1
Włożyć peklowaną wołowinę do dużego garnka lub holenderskiego piekarnika i zalać wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodaj paczkę przypraw, która przyszła z peklowaną wołowiną. Przykryć garnek i doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu. Dusić około 50 minut na funcie do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Usuń mięso i pozostaw 15 minut. Pokroić mięso w poprzek ziarna.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Ubij razem oliwę z oliwek, ocet balsamiczny, musztardę, sól i pieprz w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Ułóż rozdrobnioną kapustę w dużej misce i wylej na nią opatrunek; Wrzuć, aby pokryć kapustę opatrunkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Na 6 kromkach chleba tostowego rozprowadzić warstwę musztardy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
7
Na każdym kromce ułożyć rozdrobnioną kapustę i peklowaną wołowinę, a na wierzchu pozostałe kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia51
Magazyn