Sack Lunch: Domowe Batony Energetyczne

Sack Lunch: Domowe Batony Energetyczne
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 122 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka mielonego cynamonu, kokosa, masywnego naturalnego masła orzechowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Spróbuj Sack Lunch: B-L - T na zimę, Sack Lunch: Hiszpańska Tortilla, oraz Obiad w worku: Sałatka z fasoli i tuńczyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. lekko nasmaruj patelnię do pieczenia 9 x 13 cali. Użyłem nieprzywierającej patelni do ciasta, ale wyobrażam sobie, że możesz użyć naczynia do pieczenia Pyrexu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Użyj tylnej drewnianej łyżki, aby wymieszać syrop i masło orzechowe razem w dużej misce, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W osobnej misce wymieszaj resztę składników. Wymieszaj tę mieszaninę z masłem orzechowym, aby uzyskać jednolite ciasto. Wciśnij go do przygotowanej patelni. Będzie lekko lepki, ale nadal powinien łatwo rozprzestrzeniać się na patelnię, jeśli nasmarujesz palce.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Piec na złoty kolor, o 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Pokroić w batoniki jeszcze ciepłe, ale pozostawić do całkowitego ostygnięcia na patelni. Każdy pasek Owinąć pojedynczo i przechowywać w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia lub zamrozić do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia23
Magazyn