Sack Lunch: Domowe Batony Energetyczne
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 122 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka mielonego cynamonu, kokosa, masywnego naturalnego masła orzechowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Spróbuj Sack Lunch: B-L - T na zimę, Sack Lunch: Hiszpańska Tortilla, oraz Obiad w worku: Sałatka z fasoli i tuńczyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. lekko nasmaruj patelnię do pieczenia 9 x 13 cali. Użyłem nieprzywierającej patelni do ciasta, ale wyobrażam sobie, że możesz użyć naczynia do pieczenia Pyrexu.
Użyj tylnej drewnianej łyżki, aby wymieszać syrop i masło orzechowe razem w dużej misce, aż dobrze wymieszane.
W osobnej misce wymieszaj resztę składników. Wymieszaj tę mieszaninę z masłem orzechowym, aby uzyskać jednolite ciasto. Wciśnij go do przygotowanej patelni. Będzie lekko lepki, ale nadal powinien łatwo rozprzestrzeniać się na patelnię, jeśli nasmarujesz palce.
Piec na złoty kolor, o 25 protokół.
Pokroić w batoniki jeszcze ciepłe, ale pozostawić do całkowitego ostygnięcia na patelni. Każdy pasek Owinąć pojedynczo i przechowywać w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia lub zamrozić do 1 miesiąca.