Sałatka ziołowo-warzywna
Sałatka ziołowo-warzywna to wegańskie przystawka. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Ten przepis służy 8. Jeśli masz kawałki szczypiorku, kostki chleba oliwnego, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka warzywno-ziołowa z klasycznym winegretem, Sałatka Ze Świeżych Ziół I Zieleni Ze Smażonym Bakłażanem, oraz Sałatka warzywno-ziołowa z pomarańczowym imbirem Vinaigrette.
Instrukcje
Wymieszaj skórkę z cytryny i 1 łyżkę. oliwa z oliwek w dużej misce.
Dodać kostki chleba i wrzucić do herbu. Ułóż w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec 5 minut lub do chrupkości.
Ostudzić całkowicie (około 15 minut).
W międzyczasie łączymy sałatę maślaną i kolejne 4 składniki w dużej misce.
Skropić sokiem z cytryny i pozostałymi 3 łyżkami. oliwę z oliwek i wrzucić do herbu.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Podawać natychmiast z kostkami chleba tostowego.
* Można zastąpić Ciabatta, focaccia lub wiejski biały chleb.