Sałatka ziemniaczana z rzodkiewką i słodkim ogórkiem kiszonym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj sałatkę ziemniaczaną z rzodkiewkami i słodkim ogórkiem. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz pod ręką ocet, majonez, seler i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sweet Pickle Relish, Sweet Pickle Relish, oraz Sweet Pickle Relish dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku przykryj ziemniaki wodą, dodaj dużą szczyptę soli i zagotuj. Gotować na umiarkowanie dużym ogniu do miękkości, o 20 protokół.
Odcedzić ziemniaki i zwrócić je do garnka. Potrząśnij garnkiem na umiarkowanie wysokim ogniu przez około 10 sekund, aby wysuszyć ziemniaki.
Przenieść ziemniaki na dużą blachę do pieczenia i ostudzić całkowicie. Ziemniaki obrać i pokroić na 1-calowe kawałki.
W dużej misce, wymieszać majonez z smakiem, ocet, musztarda w proszku, papryka, czarny pieprz, cayenne, rzodkiewki, seler i cebula. Delikatnie złożyć ziemniaki i doprawić solą. Sałatkę ziemniaczaną przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Podawać na zimno lub lekko schłodzone.