Sałatka ziemniaczana z boczkiem i pomidorami

Sałatka ziemniaczana z boczkiem i pomidorami może być tylko przystawką, której szukasz. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 728 kalorii, 17g białka, oraz 61 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pomidory koktajlowe, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Rzymska Z Pomidorami I Boczkiem, Grillowana Sałatka ziemniaczana z boczkiem + boczek-Dijon Vinaigrette, oraz Sałatka Collard z pieczonymi pomidorami, boczkiem i pieczarkami.
Instrukcje
Rozłóż boczek w jednej warstwie na dużej blasze do pieczenia. Top z innej blachy do pieczenia i piec przez 10 minut, lub aż ledwo gotowane.
Usuń górny arkusz i piec boczek aż rumiane, 8 minut dłużej.
Przenieś do ręczników papierowych, aby osuszyć, a następnie pokrój na 1-calowe kawałki.
Tymczasem w dużym rondlu z wrzącą osoloną wodą gotować ziemniaki do miękkości, około 12 minut.
Odcedzić i przełożyć do miski; lekko ostudzić.
W małej misce ubić ocet z musztardą.
Ubić oliwę z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Dodać połowę dressingu do ziemniaków wraz z boczkiem i połowę pomidorów; doprawić solą i pieprzem. W innej misce wrzucić sałatę, szalotki i pozostałe pomidory z pozostałym sosem i doprawić solą i pieprzem.
Przełożyć zieleninę na 4 talerze, ułożyć sałatkę ziemniaczaną i podawać.