Sałatka Ziemniaczana Ranczo Red Skin

Sałatka Ziemniaczana Ranczo Red Skin
Sałatka ziemniaczana ranczo Red Skin wymaga z grubsza 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 478 kalorii, 11g białka, oraz 31g tłuszczu. Za $1.12 za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Czwartego Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. 108 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako dodatek. Udaj się do sklepu i podnieś ser cheddar, zieloną cebulę, dip i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 59%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka ziemniaczana z czerwoną skórką z boczkiem, Zacier Ziemniaczany Z Czerwoną Skórką, oraz Grillowana Sałatka z czerwonych ziemniaków z kiełbasą i Ranczo {niskotłuszczowa, GF + wysokobiałkowa}.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w dużym garnku i zalej osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu do miękkości, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Odcedź i wstaw do lodówki na zimno, a następnie pokrój na kawałki wielkości kęsa.
3
Podczas gdy ziemniaki gotują się na wolnym ogniu, ugotuj boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
4
Umieść boczek na dużej patelni; gotuj na średnim ogniu, aż będzie brązowy i chrupiący, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Odcedź plastry boczku na talerzu wyłożonym ręcznikiem papierowym; kruszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
6
Połącz ugotowane ziemniaki, pokruszony boczek, ser Cheddar i zieloną cebulę w dużej misce. Złóż dip ranczo. Wstaw do lodówki na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Ranch DressingRanch Dressing
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn