Sałatka Ziemniaczana Loaded

Sałatka Ziemniaczana Loaded
Załadowana Sałatka ziemniaczana może być tylko przystawką, której szukasz. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 186 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka ostrego sera cheddar, sól, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 49 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Sałatka Ziemniaczana Loaded, Sałatka Ziemniaczana Loaded, oraz Sałatka Ziemniaczana Loaded dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki gotować we wrzącej wodzie, aby przykryć w dużym rondlu 30 minut lub tylko do miękkości; odcedzić. Ostudzić w dotyku (około 15 minut) i pokroić w 1-calowe kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Podczas gdy ziemniaki ostygną, połącz kwaśną śmietanę i kolejne 4 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3
Boczek ugotować w kuchence mikrofalowej zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, aby był chrupiący. Schłodzić i pokruszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
4
Połącz kostki ziemniaczane, ser i zieloną cebulę w dużej misce. Wymieszać mieszaninę śmietany do mieszaniny ziemniaków, podrzucając delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Posypać boczkiem. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
TrudnośćTwardy
Gotowe W49 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn