Sałatka Ze Złotych Buraków
Sałatka z buraczków może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Na $3.93 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka orzechów włoskich, ocet ryżowy, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z buraczków złocistych, Sałatka z buraczków złocistych, oraz Sałatka ze złotych buraków i słonecznika dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Umieścić buraki w patelni i dodać wodę do głębokości 1/2 cala. Przykryć patelnię folią i piec, aż buraki będą łatwo Przekłute widelcem, około 1 1/2 godziny. Odstawić buraki na bok, aż będą wystarczająco chłodne, aby poradzić sobie. Obrać i spłukać wszelkie kawałki skóry. Pokrój buraki w grube na 1/2 cala rund, a następnie pokrój je w grube na 1/4 cala patyki.
Niech buraki ostygną do temperatury pokojowej.
Wrzucić buraki z octem ryżowym, sól, i pieprz.
Dodać oliwę z oliwek i musztardę i wrzucić ze szpinakiem.
Udekoruj prażonymi orzechami włoskimi i pokruszonym serem pleśniowym.
Dodać do przodu: buraki można upiec do 3 dni wcześniej; wrzucić tuż przed podaniem.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition