Sałatka ze szpinakiem na ciepło z pomidorami

Sałatka ze szpinakiem na ciepło z pomidorami
Ciepła sałatka szpinakowa z pomidorami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 20 i kosztuje 38 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, cukier, donice pekan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ciepły Przepis Na Sałatkę Quinoan I Szpinak Z Pomidorami Winogronowymi, Ciepła sałatka z ciecierzycy z pomidorami, oraz Sałatka Z Pieczarkami Na Ciepło Nadziewane Pomidory.

Instrukcje

1
Linia płytka patelnia z folią; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Rozłóż cukier na dnie małej patelni nonstick; top z orzechami. Gotować na średnim i małym ogniu 5 min. lub do momentu całkowitego stopienia cukru i złocistego brązu, przechylając patelnię, aby równomiernie rozprowadzić cukier, jeśli to konieczne. Mieszaj, aż orzechy będą równomiernie pokryte. Natychmiast rozprowadzić na przygotowanej patelni; całkowicie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Pomidory w mikrofalówce i dressing w misce do mikrofalówki na wysokości 3 min. lub do momentu, aż pomidory lekko zmiękną i dressing zostanie podgrzany, mieszając po 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Talerz przykryć szpinakiem, na wierzch polać mieszanką pomidorową, serem śmietankowym, cebulą i orzechami. Wrzucić lekko przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia12
Magazyn