Sałatka Ze Świeżych Buraków

Sałatka Ze Świeżych Buraków
Sałatka ze świeżych buraków to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako przystawka przyjazna dla budżetu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka buraków, oliwy z oliwek, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka z buraków z rukolą i świeżym Pecorino, Sałatka Z Pieczonych Buraków Ze Świeżym Serem, Prażonymi Pistacjami I Pist, oraz Sałatka z pieczonych buraków i szalotki na Podsmażonych burakach i rukoli.

Instrukcje

1
Buraki przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia. Gotować 30 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
WodaWoda
2
Odcedzić i schłodzić. Buraki obrać i pokroić w kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
3
W dużej misce wymieszać ocet, oliwę z oliwek, mielony czosnek, cukier, sól i pieprz; dodać buraki, podrzucając do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
OcetOcet
PieprzPieprz
BurakBurak
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Posypać natką pietruszki; podawać na zmiksowanej zieleni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane WarzywaMieszane Warzywa
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn