Sałatka z ziemniaków i zielonej fasoli
Sałatka ziemniaczano - fasolowa to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 167 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, estragon, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Nowa sałatka z ziemniaków i zielonej fasoli, Sałatka Z Ziemniaków I Zielonej Fasoli, oraz Sałatka Z Zielonej Fasoli Ziemniaczanej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki przykryć zimną wodą w dużym rondlu.
Dodaj 1 łyżeczkę. sól, przykryć i doprowadzić do wrzenia. Odkryć, zmniejszyć ogień i dusić do miękkości, ale nie mushy, 10 do 12 protokół.
Odcedzić, a następnie umieścić w misce z lodowatą wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Każdy ziemniak pokroić na pół lub na ćwiartki, jeśli są większe.
Przynieś inny duży rondel z wodą do wrzenia, dodaj fasolę i 1 łyżeczkę. sól, i gotować, aż tylko miękkie, 3 do 4 protokół.
Spuścić, zanurzyć w lodowatej wodzie i ponownie spuścić.
W średniej misce ubić majonez i ocet. Wymieszaj szalotki, pietruszkę, estragon, 1/2 łyżeczki. sól i pieprz do smaku.
Połączyć ziemniaki, fasolkę szparagową i dressing w dużej salaterce i wrzucić delikatnie do herbu, uważając, aby nie rozbić ziemniaki. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę i do 1 dnia, przed podaniem, aby umożliwić smaki dokładnie wymieszać.