Sałatka z zielonej fasoli z sosem z tuńczyka i oliwkami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj sałatkę z zielonej fasoli z sosem z tuńczyka i oliwkami spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 201 kalorii, 9g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, płaskie liście pietruszki, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest super. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli, koziego sera i zielonych oliwek, Sałatka z zielonej fasoli z kukurydzą, bazylią i czarnymi oliwkami, oraz Sałatka z tunanem i zieloną fasolką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, odkrytą, aż będzie krucho-miękka, 4 do 5 minut.
Odcedzić w durszlaku i natychmiast przenieść do dużej miski z lodem i zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie. Gdy fasola jest zimna, odcedzić i osuszyć papierowymi ręcznikami, następnie ułożyć na talerzu i doprawić solą.
Przecier z tuńczyka z oliwą z oliwek, wodą, sokiem z cytryny i pastą z sardeli w blenderze, w razie potrzeby zeskrobując boki, aż będą bardzo gładkie. Doprawić sosem solą i pieprzem oraz łyżką fasoli. Oliwki i liście pietruszki rozsypać na wierzchu.