Sałatka z wędzonego pstrąga i ziemniaków

Sałatka z wędzonego pstrąga i ziemniaków
Wędzony pstrąg i sałatka ziemniaczana może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 266 kalorii, 20g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka creme fraeche, musztarda ziarnista, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Wędzony pstrąg i Nowa Sałatka ziemniaczana, Sałatka Ziemniaczana Z Wędzonym Pstrągiem I Kipflerem, oraz Gorąca herbata-wędzony pstrąg z sałatką ziemniaczano-rukolową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Plastry cebuli namoczyć w misce z lodowatą wodą. Ziemniaki zalać wodą w garnku, dodać szczyptę soli, przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć do dusić i gotować, odkryte, do miękkości, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Odcedzić i lekko ostudzić; osuszyć.
3
W międzyczasie, ubić creme fraeche, ocet, oliwa z oliwek i musztarda w dużej misce, aby gładki dressing. Wymieszać z koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Cebulę odcedzić, osuszyć i dodać do dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodać ziemniaki i ogórek, doprawić solą i pieprzem i wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
6
Rukolę podzielić na 4 talerze i dodać do każdej sałatkę ziemniaczaną. Płatki pstrąga palcami i rozsypać na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałatka ZiemniaczanaSałatka Ziemniaczana
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
PstrągPstrąg
7
Podawać z chlebem pumpernikielowym i / lub marynowanymi burakami, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
PumpernikelPumpernikel
Buraki MarynowaneBuraki Marynowane
8
Zdjęcia Antonis Achilleos
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn