Sałatka z tuńczykiem i fasolą
Sałatka z tuńczykiem i fasolą zajmuje około 2 godzin i 5 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 257 kalorii , 23 g białka i 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 2 osób. Za 1,32 USD za porcję przepis ten pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były zadowolone, że wypróbowały ten przepis. Mieszanka soku z cytryny, soli i pieprzu, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i peskatariańską . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje niesamowitą ocenę Spoonacular wynoszącą 86% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Seared Ahi Tuna Salad , Mediterrean Tuna Salad i Southern Tuna Salad .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj zieloną fasolkę, tuńczyka, fasolę cannellini, posiekaną cebulę, oliwę z oliwek, sok z cytryny, czosnek i ser. Dopraw do smaku solą i czarnym pieprzem. Przykryj i schłódź w lodówce przez około 2 godziny.