Sałatka z tuńczyka Bunk ' s Oregon Albacore

Sałatka z tuńczyka Bunk ' s Oregon Albacore
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 71 kalorii. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sól, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Tuńczyka Albacore, Sałatka makaronowa z tuńczykiem albakorym i muszką, oraz Sałatka z tuńczyka z ciecierzycy i Albacore dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki wymieszać.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to dwie winorośle Columbia Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 7 dolarów.
Two Vines Columbia Valley Merlot
Two Vines Columbia Valley Merlot
To owocowe wino jest definiowane przez aromaty i smaki malin i czarnych jagód. Ekspresje kawy i kakao ramują środkowe podniebienie, a pikantne, aksamitne wykończenie.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn