Sałatka Z Trzech Fasoli

Sałatka z trzech fasoli to dodatek, który serwuje 4. Za 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 15g białka, 6G tłuszczu i w sumie 299 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka liści bazylii, fasolki szparagowej, lodu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 91%, co jest spektakularne. Spróbuj Pieczony łosoś cytrynowy na ciepłej sałatce z fasoli maślanej i zielonej fasoli, Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym winegretem balsamicznym, oraz Kolacja dziś wieczorem: Sałatka z fasoli Fava, szparagów i zielonej fasoli dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zagotuj garnek osolonej wody. Ustaw dużą miskę lodowatej wody.
Dodaj zieloną fasolkę do garnka i gotuj, aż będzie chrupiąca, 2 do 3 minut.
Odcedź i zanurz zieloną fasolkę w lodowatej wodzie, aby zatrzymać gotowanie.
Ubij ocet, musztardę i miód w dużej misce.
Ubij olej do zemulgowania.
Dodaj fasolkę szparagową, cannellinis, nerki, bazylię, pietruszkę i szalotkę do miski i wymieszaj, aby pokryć.
Posyp solą i pieprzem i podawaj.