Sałatka Z Trzech Fasolek
Sałatka z trzech fasolek może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 74 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 188 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz fasolę, paprykę, fasolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem, Kolacja: fasola Fava, szparagi i sałatka z zielonej fasoli, oraz Sałatka z zielonej fasoli, prażonej kukurydzy i Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu połącz ocet, połowę soku z cytryny, 1/2 szklanki wody, cukier, kolendrę, 1 łyżeczkę soli i szczyptę pieprzu. Doprowadzić do wrzenia i gotować 1 do 2 protokół.
Do miski włożyć paprykę i czerwoną cebulę, zalać solanką.
Ostudzić do temperatury pokojowej.
Gotować zielone i woskowe fasolki we wrzącej wodzie, aż chrupiące-miękkie, 3 do 4 protokół.
Przełożyć do dużej miski wraz z czarną fasolą.
Zarezerwowaną solankę, pozostały sok z cytryny i musztardę ubić w misce, a następnie ubić oliwę na gładką masę. Wrzucić z mieszanki fasoli. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę. Wymieszać kolendrę i doprawić solą i pieprzem przed podaniem.