Sałatka Z Trzech Fasolek

Sałatka z trzech fasolek może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 137 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka liści pietruszki z płaskim liściem, ciecierzyca, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem, Kolacja: fasola Fava, szparagi i sałatka z zielonej fasoli, oraz Sałatka z zielonej fasoli, prażonej kukurydzy i Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Połówki pieprzu, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Dusić przez 10 minut lub do poczernienia.
Umieścić w papierowej torbie; złożyć, aby szczelnie zamknąć.
Odstawić na 10 minut. Obrać i posiekać. Gotować edamame i fasolki verts we wrzącej wodzie 4 minuty, spłukać zimną wodą i odsączyć.
Połącz paprykę, mieszaninę edamame, ciecierzycę, sól i pieprz w średniej misce.
Połącz szalotki i pozostałe składniki, dobrze mieszając trzepaczką.
Mżawka dressing nad mieszaniną fasoli; wrzucić.