Marynowana Sałatka z serem może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 328 kalorii, 4G białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis bezglutenowy, pierwotny i wegetariański serwuje 6 i kosztuje 1,45 zł za porcję. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka pomidorów winogronowych, oliwy z oliwek, soku z cytryny i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Z Pieczonych Fig I Sera Pleśniowego Posypana Balsamem Dijon, Marynowane Pieczarkowe Burgery Z Grilla, oraz Chrupiąca Sałatka z rukoli z serem kozim z winegretem z granatu podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do opatrunku, w małej misce, połącz pierwsze osiem składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Serek twarogowy pokroić w kostkę 1/2 cala; wrzucić z połową sosu. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
3
W dużej misce połączyć rzymską, rukolę, pomidory, szalotkę i oliwki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Piersi Z Kurczaka Z Rożna
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Ciasto Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Mżawka z pozostałym dressingiem; wrzucić do płaszcza. Top z marynowanym serem.