Sałatka z rukoli z melonem i Prosciutto
Sałatka z rukoli z melonem i Prosciutto może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 113 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz musztardę dijon, ocet balsamiczny, kantalupę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Prosciutto Consommé z Arugulanem i melonem, Grillowana Pizza Z Prosciutto, Melonem, Rukolą I Creme Fraiche, oraz Sałatka Z Melona I Prosciutto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść oliwę z oliwek, ocet balsamiczny i musztardę Dijon w średniej misce, mieszając trzepaczką, aż dobrze się połączą.
Dodać rukolę do mieszaniny oleju; wrzucić do herbu zieleni. Wierzch rukoli wymieszać z kantalupą i prosciutto.