Sałatka z rukoli i zielonej fasoli z sosem z oleju orzechowego
Sałatka z rukolą i zieloną fasolą z sosem z oleju orzechowego jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 224 kalorie, 10g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś rukolę, jajka na twardo, smukłą fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka z rukoli, ziemniaków i zielonej fasoli z sosem orzechowym, Sałatka Z Rukoli, Ziemniaków I Zielonej Fasoli Z Kremowym Sosem Orzechowym, oraz Sałatka Z Rukoli, Ziemniaków I Zielonej Fasoli Z Kremowym Sosem Orzechowym.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki ubić w małej misce. Doprawić sosem solą i pieprzem.
Ugotuj zieloną fasolkę w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie chrupiąca, około 6 minut.
Drenaż. Odśwież pod zimną bieżącą wodą.
Przenieść do dużej miski.
Dodać rukolę i połowę jajek.
Mżawka opatrunkiem; wrzucić do płaszcza. Wierzch z pozostałymi jajami.