Sałatka z rozdrobnionej zieleni
Rozdrobniona sałatka z zieleni zajmuje około 20 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 72 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 27 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką ogórek, oliwę z oliwek, Cebulki kopru włoskiego i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Rozdrobnione warzywa Collard z orzechami włoskimi i marynowanymi jabłkami, Rozdrobniona Sałatka Warzywna, oraz Rozdrobniona Sałatka Korzeniowa.
Instrukcje
Skórka i sok 2 limonki do dużej salaterki. Góra i ogon pozostałe 2 limonki, aby usiąść płasko na desce do krojenia. Użyj małego ząbkowanego noża do owoców, aby odciąć skórkę i rdzeń w dół.
Wyciąć segmenty z pestki i z grubsza posiekać.
Dodaj do salaterki z jabłkami, koper włoski, ogórek, seler, dymka i oliwa z oliwek. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.