Sałatka z prażonych buraków i nektarynek

Sałatka z prażonych buraków i nektarynek
Sałatka z prażonych buraków i nektarynek to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.95 za porcję. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Mieszanka wiosennych zieleni, ser brie, sok pomarańczowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone Buraki Chioggia Z Sokami Z Nektarynki I Majerankiem, Sałatka Z Cytrusów I Prażonych Buraków, oraz Sałatka z prażonych buraków i Mango dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Usuń zielenie z buraków, pozostawiając około 1/2 cala łodygi. Nie przycinaj ani nie przycinaj korzeni. Buraki dobrze umyć. Ciasno owinąć buraki w podwójną warstwę folii i piec na blasze ciastka 1 do 1 1/4 godziny lub do miękkości. Gdy buraki są wystarczająco chłodne, aby je obrać, odrzucając łodygi i końce korzeni, a następnie pokroić w kliny o szerokości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
ZieloniZieloni
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
W małej misce wymieszaj składniki dressingu z trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
W dużej misce, wrzucić połowę dressing z mieszanych zieleni. Podzielić równomiernie pomiędzy 4 talerze sałatkowe. Ułóż buraki, nektaryny, ser i orzechy włoskie na każdej sałatce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane WarzywaMieszane Warzywa
NektarynaNektaryna
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Mżawka Pozostałe dressing na każdej sałatki.
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn