Sałatka z pomidorów z fasoli i winogron z Kalamata Vinaigrette

Sałatka z zielonych fasolek i winogron pomidorów z Kalamata Vinaigrette jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 220 kalorii, 3G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka skórki cytryny, fasola, sok z cytryny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z pomidorów z fasoli i winogron z Kalamata Vinaigrette, Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem, oraz Makaron z oliwkami Kalamatan i sosem pomidorowym z pieczonych winogron dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz oliwki, szalotki, sok z cytryny, musztardę, pastę anchois, skórkę cytryny, tymianek i suszony pokruszony czerwony pieprz w procesorze. Zmiksować do drobno posiekanej. Po uruchomieniu maszyny stopniowo dodawaj olej i mieszaj, aż będzie prawie gładka. Doprawić winegret do smaku solą i pieprzem.
Fasolę gotować w dużym rondlu z wrzącej osolonej wody, aż będzie krucho-miękka, około 4 minut.
Drenaż. Fasolę odświeżamy pod zimną wodą; osuszamy papierowymi ręcznikami. (Vinaigrette i fasola mogą być wykonane 1 dzień wcześniej. Przykryć osobno; schłodzić.)
Wrzucić fasolę, pomidory, i vinaigrette w dużej misce do blend. Doprawić do smaku solą i pieprzem i podawać.