Sałatka z pomidorów, Radicchio i grillowanej brzoskwini z olejem bazyliowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z pomidorów, Radicchio i grillowanej brzoskwini z olejem bazyliowym. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.84 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ser feta, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Brzoskwiniami, Bazylią I Radicchio, Sałatka makaronowa z pomidorów i grillowanych brzoskwiń z bazylią Vinaigrette, oraz Sałatka pomidorowo-brzoskwiniowa z bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu z wrzącej osolonej wody, blanszować bazylii, aż tylko zwiędną.
Odcedzić Bazyl, uruchomić pod zimną wodą, a następnie wycisnąć do sucha; przenieść do blendera.
Dodać 1/4 szklanki oleju i puree; doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzej patelnię grillową. Brzoskwinie wymieszać z 1/2 łyżki oliwy i doprawić solą i pieprzem. Grill na dużym ogniu, obracając raz, aż brzoskwinie są lekko rumiane, 3 protokół; ostudzić.
Przenieść brzoskwinie do miski.
Dodać sok z cytryny i pozostałą 1 łyżkę oleju i wrzucić.
Dodaj radicchio, czerwoną cebulę i fetę, doprawić solą i pieprzem i wrzucić.
Ułóż pomidory na półmisku, a na wierzchu ułóż sałatkę brzoskwiniowo-radicchio.
Sałatkę skropić olejem bazyliowym i podawać natychmiast.