Sałatka Z Pomarańczy I Buraków
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z pomarańczy i buraków. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 55 i kosztuje 10 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 17 kalorii. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jeśli masz opcjonalne orzechy włoskie, buraki, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 34 minuty. 118 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka Z Buraków I Pomarańczy, Sałatka z pomarańczy i buraków, oraz Sałatka Z Buraków, Endywii I Pomarańczy.
Instrukcje
1 buraki ugotować ze skórką. Wolę metodę gotowania, ponieważ jest bardziej wydajna-buraki przykryć wodą, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut lub do momentu, gdy buraki można łatwo przebić widelcem. Alternatywnie można owinąć buraki w folię aluminiową i piec je w piekarniku w temperaturze 204° przez godzinę lub do czasu zakończenia. Po ugotowaniu pozwól burakom osiągnąć temperaturę pokojową i usuń ich skórki. Pokroić lub poćwiartować. Jeśli masz czas, umieścić je w małej misce i marynować je w połowie oleju i octu dressing, składniki wymienione powyżej.2 Skomponuj poszczególne talerze sałatkowe z rukolą, kilkoma plastrami pomarańczy, kilkoma burakami, kilkoma plastrami czerwonej cebuli i kilkoma posiekanymi orzechami włoskimi. Jeśli chcesz dodać trochę koloru, delikatnie dodaj kilka plastrów pomarańczy do soku z buraków z miski buraków.
Niech pomarańcze wchłonąć kolor buraków i użyć w sałatce.
Posypać sos na poszczególnych sałatek.