Sałatka z polędwicy wieprzowej i grillowanymi Nektarynkami

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Sałatka z polędwicy wieprzowej i grillowane nektaryny mogą być spektakularny przepis, aby spróbować. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 363 kalorie, 26g białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz syrop klonowy, polędwica wieprzowa, estragon, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowana wieprzowina z Nektarynkami, Grillowane kotlety wieprzowe z Nektarynkami, oraz Kotlety Wieprzowe Balsamiczne Z Grillowanymi Nektarynkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Połącz pierwsze 4 składniki w małej misce. Podzielić mieszaninę na pół.
Połowę mieszanki balsamicznej połączyć z 1 łyżką syropu klonowego. Rezerwy 2 łyżki mieszanki syropu klonowego.
Pozostałą mieszaninę syropu klonowego równomiernie posmarować wieprzowiną; posypać wieprzowiną solą i pieprzem.
Umieść wieprzowinę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 16 minut lub do pożądanego stopnia doneness, obracając od czasu do czasu i szczotkując zarezerwowaną mieszaniną syropu klonowego.
Wyjąć wieprzowinę z grilla i odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Ściąć boki nektarynek sprayem do gotowania; pędzel z pozostałą 1 łyżką syropu klonowego.
Miejsce, Wyciąć Boki w dół, na grill rack; grill 5 minut lub aż dobrze oznaczone i przetargu.
Wyjąć z grilla; pokroić w 1/2-calowe kliny.
Połącz pozostałą połowę mieszanki balsamicznej, zieleni i cebuli w dużej misce, podrzucając do herbu. Podzielić mieszaninę między 4 talerze; top z wieprzowiny i nektaryny.