Sałatka z pięciu fasolek z szampanem Vinaigrette

Sałatka z pięciu fasolek z szampanem Vinaigrette
Five Bean Sałatka z szampanem Vinaigrette może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,11 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Jest idealny do Sylwester. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka oliwy z oliwek, sok z cytryny, ostry sos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Z łyżeczką wynik 85% to danie jest super. Podobne przepisy to Czerwona Sałatka z szampanem Vinaigrette, Sałatka grejpfrutowa z winegretem szampana, oraz Sałatka Escarole Z Szampanem Vinaigrette.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Posypać obfitą szczyptą soli i dodać świeżą zieloną fasolkę. Gotować, aż fasola są po prostu miękkie, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Fasola Szparagowaświeża Fasola Szparagowa
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Odcedzić i wstrząsnąć fasolę w wodzie z lodem, aby zatrzymać proces gotowania. Fasolę odcedzić jeszcze raz i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
5
Umieścić świeże i konserwy fasoli, szalotki, papryka, pietruszka włoska, majeranek, Jeśli za pomocą, i szampana Vinaigrette w dużej misce, i wrzucić wszystko razem, aby połączyć. Doprawić sałatkę do smaku solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Pietruszka Liściowa PłaskaPietruszka Liściowa Płaska
Fasola KonserwowaFasola Konserwowa
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników)Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników)
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
MajeranekMajeranek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Serwuj i ciesz się.
7
W dużej misce wymieszać czosnek, musztardę, ocet, sok z cytryny, miód, ostry sos, sól i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Ubijaj oliwę w powolnym ciągłym strumieniu, aż opatrunek się zemulguje. Alternatywnie, można dodać składniki do robota kuchennego lub blendera i puree, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty

Składniki

1papryka, pokrojona w kostkępapryka, pokrojona w kostkę3971 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.black - Eyed peas, osuszone i wypłukaneblack - Eyed peas, osuszone i wypłukane3971 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.fasola garbanzo, odsączona i opłukanafasola garbanzo, odsączona i opłukana591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1 uncja wagowo, około 4 do 6 gałązek)(1 uncja wagowo, około 4 do 6 gałązek)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaMusztarda DijonMusztarda Dijon12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychczosnek mielonyczosnek mielony3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.fasola szparagowa, przycięta i podzielona na połowęfasola szparagowa, przycięta i podzielona na połowę23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami2kreski2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone8krewetki i żyłkiSól koszernaSól koszerna23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekane świeże liście majeranku lub oregano, opcjonalnieposiekane świeże liście majeranku lub oregano, opcjonalnie23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekane świeże liście włoskiej pietruszkiposiekane świeże liście włoskiej pietruszki1Batoniki toffi Heathświeżo popękany czarny pieprzświeżo popękany czarny pieprz8krewetki i żyłkiŚwieżo popękany czarny pieprzŚwieżo popękany czarny pieprz3971 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ciemnoczerwona fasola, odsączona i opłukanaciemnoczerwona fasola, odsączona i opłukana1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1bunchszalotki, cienko pokrojoneszalotki, cienko pokrojone8krewetki i żyłkiWoda, w razie potrzebyWoda, w razie potrzeby3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.żółta fasola woskowa, przycięta i podzielona na połowężółta fasola woskowa, przycięta i podzielona na połowę
TrudnośćTwardy
Gotowe W28 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia56
Magazyn