Need a bezglutenowe, całe 30 i wegańskie przystawki? Sałatka z papryką i ziemniakami może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 12% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Przepis ten służy 6. Jest idealny do Czwarty Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz pod ręką sok pieprzowy, paprykę, szalotki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 81%. Ten wynik jest super. Spróbuj Sałatka Ziemniaczana Z Pieczoną Czerwoną Papryką, Sałatka Z Karczocha, Czerwonej Papryki I Ziemniaków, oraz Nowa sałatka z ziemniaków i pieczonej papryki podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokrój ziemniaki, pokrój je na duże kawałki wielkości kęsów i umieść je w garnku z wodą. Gotować do miękkości, odcedzić i wrócić z powrotem do gorącego garnka, aby je wysuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj ostrą paprykę, paprykę i szalotki do ziemniaków, a następnie ubierz odrobiną soku z ostrej papryki i octu. Wrzucić do połączenia, następnie skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, aby równomiernie pokryć sałatkę i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki