Sałatka Z Ostryg Smażonych

Sałatka Z Ostryg Smażonych
Smażona Sałatka z ostryg jest bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 378 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 3,42 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cebuli, ostrygi, grzyby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Podobne przepisy to Smażona Ostryga z azjatycką sałatką gruszkową, Fried Oyster Po ' Boys, oraz Smażone Tacos Z Ostrygami.

Instrukcje

1
Ostrygi zanurzamy w białkach jaj; dławimy w bułce tartej. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
2
Wlać olej do dużej ciężkiej patelni; podgrzać do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Ostrygi smażyć partiami, około 1 minuty z każdej strony lub do złotego koloru; odcedzić na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4
Grzyby ułożyć równomiernie na szpinaku i skropić połową czerwonego wina Vinaigrette. Top sałatki z ostryg, plastry cebuli, i boczku, i podawać natychmiast z pozostałym vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn