Sałatka z miętą i ryżem
Minty Rice Salad to bezglutenowy, bezmleczny, laktoowowegetariański i wegański przepis na 6 porcji. Jedna porcja zawiera 344 kalorie , 10 g białka i 13 g tłuszczu . Za 1,36 USD za porcję przepis ten pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 10 minut . Niewiele osób wykonało ten przepis, a jedna osoba powiedziałaby, że trafił w dziesiątkę. Udaj się do sklepu i kup brązowe, rzodkiewki, pomidory i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Sprawdza się dobrze jako przystawka. Jest dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 86% . Ta ocena jest spektakularna. Podobne przepisy obejmują Chana Masalan w sosie miętowo-jogurtowym , lody miętowo-czekoladowe i Kerabu Rice (sałatka ryżowa) .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj ryż, pomidory, groszek, ogórek, zieloną paprykę, zieloną cebulę i rzodkiewki; odstaw. W małej misce wymieszaj pozostałe składniki.
Zalej ryż i warzywa; dobrze wymieszaj. Schłodź przez co najmniej 1 godzinę.