Sałatka z melona, jagód i gruszek z syropem Cayenne-cytryna-mięta
Sałatka z melona, jagód i gruszek z syropem Cayenne-cytrynowo-miętowym to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soku z cytryny, mięty, kantalupy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z melona, jagód i gruszek z syropem Cayenne-cytryna-mięta, Sałatka melonowa z syropem pomarańczowo-miętowym, oraz Mojito Fruit Salad: Sałatka z melona i jagód z sosem miętowo-limonkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować syrop, połącz pierwsze 5 składników w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 3 minuty lub aż mieszanina będzie lekko syropowaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; wymieszać w 1/4 szklanki mięty i skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięta
Wołowina
3
Odstawić na 30 minut. Przecedzić syrop przez sito nad miską; wyrzucić cząstki stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
Cukierki Peachie-o
4
Aby przygotować sałatkę, połącz kantalupę i pozostałe składniki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kantalupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Dodaj syrop; wrzucić delikatnie do herbu. Przykryć i przechowywać w lodówce 2 godziny, mieszając od czasu do czasu.