Sałatka z masłem, rukolą i orzechami sosnowymi
Sałatka z masłem, rukolą i orzechami sosnowymi może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 266 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Foodnetwork ma 17 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sól koszerna, dyni, złote rodzynki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 95%. Spróbuj Sałatka z masłem, rukolą i orzechami sosnowymi, Sałatka z masłem, rukolą i orzechami sosnowymi, oraz Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. nie przejmuj się obieraniem, ale podziel na pół i posadź dynię maślaną, pokrój w plasterki o grubości 1/2 cala, a następnie pokrój każdy plasterek na cztery.
Kawałki masła przekładamy do miski z solą, przyprawami i 2 łyżkami oleju i smażymy, a następnie przekładamy na blachę do pieczenia (wyłożoną folią aluminiową). Nie czyść jeszcze miski.
Gotować squash dla 30 do 40 protokół. Sprawdź, czy jest gotowane przez czas pół godziny przez piercing widelcem; niektóre dynie gotować szybciej niż inne.
Dodać złote rodzynki do posmarowanej przyprawą miski i przykryć świeżo przegotowaną wodą. po ostudzeniu wlać ocet i 2 łyżki oleju, które pozostały.
Połową liści sałatki położyć na dużym talerzu lub misce i ułożyć kawałki masła na wierzchu.
Posypać pozostałymi liśćmi sałaty i prażonymi orzeszkami piniowymi. Zeskrobać sos z rodzynkami z miski, aby przesmażyć to wszystko i delikatnie wrzucić przed podaniem.