Sałatka z liliowców nadziewana melisą
Sałatka z liliowcami nadziewanymi melisą może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na hor d'oeuvre. Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka , 12 g tłuszczu i łącznie 126 kalorii . Ten przepis z Taste of Home wymaga selera, kurczaka, liści melisy i majonezu. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut . Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej i pełnej 30 . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 11% . Wynik ten jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Wiciokrzew z melisy , Czarna herbata z melisą i Herbata ze złotej melisy .
Instrukcje
W małej misce połącz kurczaka, majonez, seler i melisę; odłożyć na bok.
Usuń pręciki i słupki z liliowców. Umyj kwiaty w chłodnej wodzie; osuszyć papierowymi ręcznikami.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Zarówno Sauvignon Blanc, jak i Gruner Veltliner mają nuty ziołowe, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkiego winegretu, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Chardonnay Skater Girl Limited Edition z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Chardonnay w limitowanej edycji Skater Girl]()
Chardonnay w limitowanej edycji Skater Girl
Jasnozłoty odcień pojawia się, gdy aromaty skórki cytryny Meyer, słodko-śmietankowego masła, nuty parmezanu, złotego jabłka i żółtych kwiatów spotykają się z degustatorem. Aksamitne, pełne ciało z aromatami gruszki Bartlett i brzoskwini Georgia prowadzi do apetycznego, żywego wykończenia.