Sałatka z kukurydzy, awokado i pomidorów

Sałatka z kukurydzy, awokado i pomidorów
Sałatka z kukurydzy, awokado i pomidorów to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.52 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 26 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać awokado, sól, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Z Pomidorów Kukurydzianych Z Awokado, Sałatka z kukurydzy, pomidorów i awokado, oraz Sałatka Z Pomidorów, Kukurydzy I Awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz kukurydzę, awokado, pomidory i cebulę w dużej szklanej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Składniki dressingu wymieszać w innej misce, zalać sałatką i delikatnie wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn