Sałatka z krewetek z jicamą i grillowaną kukurydzą

Sałatka z krewetek z jicamą i grillowaną kukurydzą
Blackened Sałatka z krewetek z Jicaman i kukurydza z grilla może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz czernienie przyprawy, paski tortilla, Cilantro-limonka dressing, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Blackened Shrimp Tacos z grillowaną kukurydzianą salsą wiśniową, Grillowana Sałatka Cezar Z Zasmażonymi Krewetkami, oraz Czarna fasola, Jícama i grillowana Sałatka kukurydziana.

Instrukcje

1
Krewetki obrać, pozostawiając ogony na; devein, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2
Mżawka 1 łyżka oliwy z oliwek nad krewetek; posypać przyprawami, podrzucając do herbu dobrze. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Goya SazonGoya Sazon
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
3
Wlać pozostałe 3 łyżki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodaj krewetki; smażyć 2 do 3 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
5
Zdjąć z ognia.
6
Połącz jicama i grillowaną kukurydzę, sałatę i 1/2 szklanki sosu Kolendrowo-limonkowego w misce do serwowania. Top z krewetkami i chrupiącymi paskami Tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski TortillaPaski Tortilla
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
JicamaJicama
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn