Sałatka z kopru włoskiego, pomarańczy i Parmigiano

Sałatka z kopru włoskiego, pomarańczy i Parmigiano może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soku pomarańczowego, żarówki kopru włoskiego, oliwy z oliwek extravirgin i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Z Rukoli, Kopru Włoskiego I Parmigiano Reggiano, Sałatka Z Kopru Włoskiego, Selera, Portobello I Parmigiano Reggiano, oraz Koper Włoski Z Parmigiano I Cytryną.
Instrukcje
Aby przygotować vinaigrette, połącz pierwsze 8 składników, mieszając trzepaczką.
Aby przygotować sałatkę, połącz koper włoski, sałatę, sekcje pomarańczowe, pietruszkę i ser Parmigiano-Reggiano w dużej misce; wrzuć dobrze.
Skropić winegretem; wrzucić delikatnie, aby połączyć.