Sałatka z komosy ryżowej z grillowanymi szalotkami, Favas i daktylami
Sałatka z komosy ryżowej z grillowanymi szalotkami, Favas i daktylami to bezglutenowe i wegańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.31 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 592 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś liście rukoli, oliwę z oliwek, fasolę fava w kapsule i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Sałatka Z Komosy Ryżowej Z Favas I Cytryną Konserwową, Sałatka Z Komosy Ryżowej Z Żurawiną, Szalotkami I Skórką Pomarańczową, oraz Sałatka z komosy ryżowej z groszkiem cukrowym, szalotki i mięty dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu, przykryć quinoa z wodą i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż woda została wchłonięta i quinoa jest miękka, o 15 protokół. Odkryć, puch quinoa i przenieść do dużej miski.
W międzyczasie zapal grill. Grilluj daty na umiarkowanym ogniu, aż lekko zwęglone i bardzo miękkie, około 2 minut.
Przenieś daty do płytkiej miski i zacieru na puree widelcem. Wymieszać z octem i doprawić puree solą.
Grill strąki fasoli fava na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając, aż strąki są zmiękczone i gorące w ciągu, o 5 protokół.
Przenieść strąki do miski, przykryć folią i pozostawić na parze przez 5 minut.
W małej misce wymieszać skórkę z cytryny, sok i oliwę z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Skorupki i obrać fasolę fava i wrzucić je z 1 łyżką dressingu.
Posmarować szalotki i zielony czosnek z niektórych dressing, doprawić solą i pieprzem i grill na umiarkowanie dużym ogniu, obracając, aż rumiane i miękkie, o 2 protokół.
Przenieść szalotki i zielony czosnek do powierzchni roboczej i pokroić je na 2-calowe długości.
Wymieszać fasolę fava, szalotki, zielony czosnek i mięta do quinoa.
Dodaj pozostały dressing i wrzucić dobrze. Doprawić solą i pieprzem.
Rozłóż puree daty na dnie 4 talerze i łyżka sałatka quinoa na górze.
Udekorować liśćmi szczawiu i podawać.